“Boggles” the Squadron Reader

“Boggles” leest voor uit Biggles of the Fighter Squadron

Zoals u weet heeft de I.B.A. haar “eigen” Squadron Reader: Barry “Boggles” O’Dwyer. Hij verrastte ons iedere keer in Het Tolhuis weer met een op schitterende wijze verteld Engelstalig Biggles verhaal. Je kunt dan als toehoorder maar één conclusie trekken: zoals hij het vertelt, heeft Captain Johns het bedoeld! Vele jaren was onze “Boggles” van de partij en wederom luisterde zijn gehoor geboeid, zoals u ziet op de foto.

    

Omdat niet iedereen live van dit schitterende optreden heeft kunnen genieten, hebben we samen met “Boggles” besloten om u een herkansing te bieden. U hoeft daar niet voor tot de volgende meeting in Het Tolhuis te wachten, maar kunt ook het hoofdstuk The Professor uit Biggles of the figther squadron (verkrijgbaar bij de I.B.A. Online Shop) besluisteren dat Boggles tijdens onze meeting op 28 oktober jl. voorlas.

“Boggles” the Squadron Reader leest “The Professor”

Het is een fragment van 25 minuten, dus het is een groot bestand. Het fragment opent in een nieuwe pagina. Voor een goede luisterervaring heeft u dan ook een kabel- of ADSL-verbinding nodig. Heeft u deze niet en wilt u het fragment toch graag beluisteren, stuur dan even een mailtje naar pr@biggles.nl.